Gastenverblijf 3

Om optimaal tot rust te kunnen komen als gast hebben al onze gastenverblijven dezelfde faciliteiten. Allen hebben zij een eigen woonkamer met open keuken, een bedstee en een badkamer. In alle kamers is er een koffiezet apparaat en een waterkoker, er ligt dan ook gratis koffie en thee op uw kamer wanneer u bij ons verblijft.

Bedstee

De bedstee bestaat uit twee 1 eenpersoonsbedden (die indien gewenst als een tweepersoonsbed opgemaakt kunnen worden) met een handige plek om je spulletjes bij het bed te kunnen laten. 

 

De deuren kun je open houden tijdens het slapen want er zijn verduisterde gordijnen voor de ramen, of je doet ze lekker knus dicht. Beddengoed is aanwezig indien gewenst.

Keuken

De keuken is voorzien van een 4-pits inductie kookplaat, filter koffiemachine en een koelkast. Alle keukenmaterialen zoals potten, pannen, snijmessen, bestek, serviesgoed etc. zijn aanwezig om een heerlijke maaltijd te kunnen bereiden. 

 

Ook is er een algemene vriezer beschikbaar waar u ook uw producten in kunt bewaren.

Badkamer

De ruime badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafelmeubel met spiegel. Handoeken zijn indien gewenst aanwezig. 

 

Daarnaast is er ook een algemene wasruimte beschikbaar met grote wasmachine en droger om uw wasgoed schoon te kunnen houden.


Omgeving

Reserveren

Voor vragen over long-stay neem contact met ons op via info@opderoemte.nl , via het contactformulier of bel ons op 06 1 33 66 55 9.