Je tijdelijke (t)huis

Kamers

Onze vier bedstee appartementen zijn speciaal voor u ingericht om optimaal te kunnen genieten van het 

plattelandsleven. Allen zijn zij gericht op de moestuin met elk ruimte voor een eigen zitje.

 

Elk appartement heeft daarnaast een eigen badkamer, complete keuken en gezellige woonkamer met uiteraard gratis wifi en televisie.  

Omgeving

In de omgeving zitten diverse karakteristieke dorpen, musea's en ambachtelijke bedrijvigheid. Op de fiets, wandelend, per boot of met de auto, er is genoeg te zien en te beleven in en rondom Baflo.

 

Het dichtstbijzijnde dorpje zit op ongeveer 1 km. afstand, de stad Groningen op 20 min. afstand en het waddengebied op 10 min. afstand.

Contact

De mogelijkheden hier zijn erg flexibel! Een nachtje is mogelijk maar ook een week, meerdere weken of zelfs maanden. Ons doel is om je helemaal tot rust te laten komen in een fijne omgeving.

 

Neem contact met ons op om jouw wensen door te nemen en hou ons in de gaten voor het laatste nieuws.van alle gemakken voorzien

Drie

Aan de moestuin.

 

Bedstee met twee losse bedden, deze kunnen ook omgevormd worden tot tweepersoonsbed.

 

Faciliteiten: eigen badkamer, complete keuken op gas inclusief magnetron, televisie, gratis wifi, zithoek en eigen buitenzitje. 

Vier

Aan de moestuin.

 

Dit is onze grootste kamer, hier zit een tweepersoons bedstee in.

 

 

Faciliteiten: eigen badkamer, complete keuken op gas inclusief magnetron, televisie, gratis wifi, zithoek en eigen buitenzitje. 

Vijf

Aan de moestuin.

 

Dit appartement is voor 2-4 personen, er zitten 2 slaapkamers in. 

 

 

Faciliteiten: eigen badkamer, complete keuken op gas inclusief magnetron, televisie, gratis wifi, zithoek en eigen buitenzitje. Reserveren

Veel mensen vinden het hier heerlijk, wij zitten dus snel volgeboekt. Reserveer daarom snel, voor aanvragen die niet in een hokje passen neem dan even contact met ons op!