Even voorstellen; de zielsbrief

Sinds een paar maanden voel ik - Rianne - weer wat ruimte voor andere dingen dan alleen maar beter worden. 

Juist omdat ik weet hoe heftig het kan zijn om je shit te voelen, fysiek en mentaal, ben ik begonnen met mijn verhaal delen op de sociale media. Berichten vanuit mijn hart waarmee ik hoop anderen te helpen. Door herkenning te bieden, te raken, troost, motivatie of inspiratie te beiden. 

 

Daartussen zitten ook berichten die ik mijn zielenroerselen noem. Mijn zielenroerselen is iets wat uit het diepste van mijn hart komt. Vaak zet het aan tot denken, verwonderd je, inspireert het, geeft het troost of zelfs hoop.

 

Met regelmaat schrijf ik teksten die te lang zijn voor op de sociale media die óók gezien, gehoord of gevoeld mogen worden. 

Daarom heb ik de zielsbrief in het leven geroepen. Mijn zielsbrief is een lange variant van mijn zielenroerselen.

 

De zielsbrief is nóg een stapje verder. Uitgebreider, teksten waar nóg meer aandacht en liefde aan is besteed. Met tips voor jezelf erbij.

Max 1 keer per maand in je mailbox, meld je aan via http://eepurl.com/iFpqj2 of via de onderstaande QR code.

Volg mij ook op:                                                                          instagram @riandaisy en facebook @riannedaisyzweers

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.